Συνεργάτες

Στον "γάιδαρο" πιστέυουμε στην ομαδική δουλειά 

Δίκτυο συνεργατών

Έμπειροι συνεργάτες έτοιμοι για όλα.

Στην ομαδα του "γάιδαρου production" πιστέυουμε ακράδαντα στην ομαδική προσπάθεια και δουλειά.  Οι έμπειροι/-ρες  συνεργάτες μας σε κάθε μας εκδήλωση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας. Προσωπικό απόλυτα εξιδεικευμένο στο αντικείμενό του ,παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 

Μεγάλο και έμπειρο δίκτυο συνεργατών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι διαθέσιμοι  για την εξυπηρέτηση κάθε εκδήλωσης της "γάιδαρος production" .

Θέλεις να  εκδηλώσεις ενδιαφέρον για το δίκτυο συνεργατών ?.

 

Γνωρίστε τους  χορηγούς μας

Επιχειρήσεις με στόχο την ευχαρίστηση των πελατών , εξυπηρέτηση υψηλών απαιτήσεων και αγάπη για τον πολιτισμό, συμπορεύονται μαζί μας  και μας στηρίζουν έμπρακτα ώστε όλοι να είμαστε ευτυχισμένοι στο τέλος   κάθε  εκδήλωσης. Αξίζει να τους γνωρίσετε. 

Γίνε κ εσύ χορηγός μας 

Καριέρα στην "γάιδαρος production"

Στην "γάιδαρος production" θέλουμε να διευρύνουμε την ομάδα μας σε πολλούς τομείς.  Έάν έχεις όρεξη για δουλειά και σου αρέσει να βλέπεις τον κόσμο ευχαριστημένο , μή διαστάσεις και επικοινώνησε μαζί μας. Στείλε βιογραφικό και συστατικές επιστολές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξειδίκευση στον τομέα που μπορείς να προσφέρεις. 


Γίνε μέλος της ομάδας της "γάιδαρος production" 

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας αυτή την περίοδο.