Η ιστορία του γάιδαρου 

Από το παχνί στη σκηνή

Η ιδέα γεννήθηκε σε μία συναυλία το μακρινό 1993. Η αγάπη για τον πολιτισμό και την ευχαρίστηση των θεατών, μας οδήγησε στην ίδρυση μιας εταιρίας με σκοπό την οργάνωση και δημιουργία εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών αντάξιων των διεθνών παραγωγών. Αρχικά ο σκοπός ήταν η Ήπειρος να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα. Στηριζόμενοι στις παραδόσεις αλλά και συντεταγμένοι στην νέα εποχή  επιθυμούμε την ανάδειξη του τόπου και της κουλτούρας. Με την πάροδο του χρόνου η ανάγκη της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας μας οδήγησε να κάνουμε παραγωγές και εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα σεβόμενοι τις αρχές μας.

    Η "γάιδαρος production" είναι μία   εταιρία οργάνωσης και παραγωγής θεαμάτων. Έχει έδρα στην Άρτα.  Η Ήπειρος είναι μια περιοχή της Ελλάδας με έντονο το στοιχείο της παράδοσης, των θρύλων , της ιστορίας αλλά και της φυσικής ομορφιάς. Ακόμα και σήμερα αποτελεί έναν ανεξερεύνητο παράδεισο τόσο φυσικής όσο και πολιτισμικής ομορφιάς και μοναδικότητας.  Όλες μας οι εκδηλώσεις στηρίζονται στα παραπάνω χαρακτηριστικά  έχουν σκοπό την ανάδειξη του τόπου και του συμβολισμού της. Με εξωστρέφεια , οργανωτικότητα , πίστη και σθένος μπορούμε να υπηρετήσουμε και να εκτελέσουμε  οποιαδήποτε εκδήλωση μας ανατεθεί, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

    Οι  συνεργασίες μας με καλλιτέχνες πανελλήνιας και μικρότερης εμβέλειας, αλλά και η αγαστή συνεργασία με τα περισσότερα γραφεία εκπροσώπησης αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Στην ενότητα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ , μπορείτε να γνωρίσετε τους συνοδοιπόρους μας , φίλους που μας εμπιστεύονται για να συνεργαστούμε χωρίς  απαραίτητα αποκλειστικότητα εκπροσώπησης. Η αποκλειστικότητα στην εκπροσώπηση , booking agency , band manager, ισχύει για το συγκρότημα PAGAN και για την τραγουδοποιό Ελένης Λαγού. Με τα υπόλοιπα καλλιτεχνικά σχήματα υπάρχει δυνατός δεσμός συνεργασίας αλλά όχι αποκλειστικής εκπροσώπησης.


Ποιός είναι ο γάιδαρος ?

Επικοινωνήσε με το αντίστοιχο τμήμα και γνωρίσε την ομάδα μας


Ο γάιδαρος ακόμη ετοιμάζεται και για την ώρα δεν είναι δυνατή η παρακάτω επικοινωνία. Στείλτε mail στο info@gaidarosproduction.gr


Υπεύθυνος δικτύου συνεργατών 
Υπεύθυνος επικοινωνίας 
Υπεύθυνος λογιστηρίου - eShop