Καλλιτέχνες


Γνωρίστε τους συνοδοιπόρους μας .

Μη διστάσετε να  επικοινωνήσετε μαζί μας για την οργάνωση μιας πετυχημένης εκδήλωσης.

Γιάννης Κουλούσιας

Kompania

Ελένη Λαγού

Αποκλειστική εκπροσώπιση απο Γάιδαρος-Donkey-PRoductionΓνωρίστε τους καλλιτέχνες

Kompania


Πατράς Σπύρος

Δημήτρης Μητσοτάκης (ενδελέχεια)


Ελένη Λαγού

Αποκλειστική εκπροσώπηση από Γαιδαρος-Donkey Production

Κουλούσιας Γιάννης


Δούρειος Ήχος Band

Αποκλειστική εκπροσώπηση από Γαιδαρος-Donkey Production


KrotalArta


Πληροφορίες

 • Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια):

  Ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης, ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια»,  αλλά και ως ένας από τους μεγαλύτερους ροκ στιχουργούς και τραγουδοποιούς της γενιάς του. Με 12 δισκογραφικά άλμπουμ και αρκετές ανεξάρτητες διαδικτυακές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, ξεκινώντας από την εποχή των "Βουτιά από ψηλά", "Δεν είμαι αυτός που θες", "Τι τραγούδι να σου πω", "Διαμαντένια προβλήτα", περνάει μέσα από τις νεώτερες αναζητήσεις των Ευδαιμονικών "Αν" και "Ρώτα" και φτάνει στη σημερινή προσωπική του διαδρομή

  Τραγούδια που κάνουν τη δική τους πορεία μέσα στην σύγχρονη παραγωγή: "Δεν χωράμε όλοι", "Κυρά Κατίνα", "Η λίστα", "Η καρέκλα είναι πρέζα", "το κάστρο'', "Αθιβολή" κ.α. Ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της μουσικής του εργασίας με σταθμούς στα πιο γνωστά του και δημοφιλή τραγούδια.


 • Ελένη Λαγού:

  Η Ελένη Λαγού είναι μια νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια. Με τα τραγούδια της, επικοινωνεί με το κοινό της, τους μεταφέρει συναισθήματα και εικόνες. Το ρεπερτόριο της έχει επιρροές από έντεχνα και ροκ στοιχεία και περιέχει ,εκτός από τις δικές της δημιουργίες και αρκετές διασκευές από αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.   Έχει κάνει εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές, σε φεστιβάλ και συναυλίες, στην Αθήνα και στην επαρχία, όπου ξεχώρισε για την μελωδική φωνή και τις δημιουργίες της. Έχει συμμετάσχει στο 1ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του ραδιοφωνικού σταθμού Μέντα 88 fm με δύο δικά της τραγούδια .Το 2020 συμμετέχει στη ραδιοφωνική συναυλία του "Δεύτερου Προγράμματος 103,7". Για τη συναυλία αυτή επιλέχθηκαν 14 τραγούδια, ενορχηστρώθηκαν από τον Αχιλλέα Γουάστωρ και παίχτηκαν από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη.


 • Kompania:

  Ένα από τα κορυφαία ανερχόμενα αστέρια, η Ιουλία Καραπατάκη και ένας από τις πιο αινιγματικούς τραγουδιστές του ρεμπέτικου τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, μαζί με τους υπόλοιπους κορυφαίους μουσικούς της Κομπανίας, δίνουν τη δική τους άποψη για τα ρεμπέτικα τραγούδια. Το μπουζούκι και ο μπαγλαμάς συναντούν την ηλεκτρική κιθάρα και τη Drums! Ρεμπέτικες και ανατολικές μελωδίες συναντούν rock, funk και ψυχεδέλεια και όλα αυτά τα στοιχεία συνυπάρχουν σε μια σύγχρονη εκδοχή αυτού του κλασικού ελληνικού μουσικού είδους, που δημιουργήθηκε αρχικά από τη δεκαετία του '30 μέχρι τη δεκαετία του '50, αλλά μόλις πρόσφατα εντάχθηκε στον κατάλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.


 • Δούρειος Ήχος Band:

  Οι «Δούρειος ήχος band» ξεκίνησαν παίζοντας και τραγουδώντας ρεμπέτικα και σμυρνέικα (Θεοδόσης Συκιώτης κιθάρα, Γιούλη Δανιγγέλη ακορντεόν, Στέλιος Βαρβέρης μπουζούκι- ούτι). Κι όπως οι Έλληνες αιφνιδίασαν τους Τρώες χρησιμοποιώντας τον συνονόματο Δούρειο Ίππο για να βρεθούν μέσα στα τείχη της Τροίας, έτσι και οι Δούρειος ήχος band χρησιμοποιούν το δικό τους ξύλινο «άλογο» το ούτι (oud στα αραβικά που σημαίνει ξύλο) για να βρεθούν μέσα στα τείχη της παραδοσιακής και ανατολικής μουσικής ξεκινώντας τη δική τους Οδύσσεια… Μαζί τους σύμμαχος και νέο μέλος της μπάντας η Εύη Κανέλλου στα κρουστά!

  Απ' τα τραγούδια της Θράκης, της Μακεδονίας στις εκμαυλιστικές μελωδίες της ανατολής , απ' την Τουρκία στην Αίγυπτο και απ' τη Συρία στην Αρμενία και πάλι πίσω στην καθ' ημάς Ανατολή την Μικρά Ασία και τη Σμύρνη…. Και βέβαια εισάγοντας νέα απρόβλεπτα στοιχεία στο ταξίδι..


 • Γιάννης Κουλούσιας:                                                                                                               Ο ταλαντούχος Γιάννης Κουλούσιας  σας υπόσχεται να σας συνεπάρει με την φωνή του, το ιδιαίτερα προσεγμένο πρόγραμμά του και τις δικές του δημιουργίες. Το ρεπερτόριο είναι Ελληνικό με παραδοσιακά και έντεχνα κομάτια ερμηνευμένα με την ιδιαίτερη ματιά και αισθητική του. Η δική του πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά , η δική του "Χαραυγή", ταξιδεύει ήδη και κερδίζει τις εντυπώσεις. Με συνεργασίες όπως : Φωτεινή Βελεσιώτου, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Dilec κα
H "Γάιδαρος - Donkey Production" δεν είναι μια εταιρία που διαχειρίζεται αποκλειστικά τις ζωντανές εμφανίσεις του συνόλου των παραπάνω καλλιτεχνών. Συνεργάζεται μαζί τους, όπως και με το σύνολο των εταιριών εκπροσώπησης καλλιτεχνικών σχημάτων.Γάιδαρος - Donkey Production ,

Νόρμαν 18 ,Άρτα, Ήπειρος .

τηλ: 698 672 1637